Hoe mijn ziekte een opportuniteit werd om mezelf te herontdekken en te groeien.


Wat een mooie, aangrijpende blog van Véronique ! Een moedig verhaal, over geluk, over ziekte, over niet opgeven, over nooit opgeven, en altijd blijven volhouden. En toch ook : aanvaarden, leren begrijpen wie je bent, etc. Met aan het einde van de blog, enkele belangrijke levenslessen. Fijn om lezen …

happy people@work

112_1281

De vraag die het meest op me afgevuurd werd de afgelopen maanden was: ‘Waar zat jij de afgelopen jaren, je leek wel van de aardbodem verdwenen?’ Ben jij ook nieuwsgierig? Hier is mijn verhaal: ‘Hoe mijn ziekte een opportuniteit werd om mezelf te herontdekken en te groeien’

De meeste mensen kennen me als een leergierige en geëngageerde HR consultant die er van houdt om nieuwe dingen uit te testen. Ik ben sterk in het opbouwen van nieuwe concepten en hen te vertalen in concrete acties. Daarom ook dat GRH Management, nu onderdeel van Securex, me vroeg om hen te helpen hun nieuwe afdeling in competentiemanagement op te bouwen, hoewel ik geen ervaring in of specifieke kennis over de materie had. Dat is ook de reden waarom Randstad mijn hulp inschakelde voor het opbouwen van een gloednieuw concept voor het Ministerie van Defensie.

Mijn carrière zat in de lift en ik…

View original post 1.432 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s