Blijkbaar toch wel een bijzonder jaar!


Mooie blog, met erg geschikte naam (“Kilometervretersite”), heel veel succes en plezier voor Bjorn met de voorbereiding van de Marathon Berlijn in 2016 !!

kilometervretersite

Nog maar net trainer geworden, en beïnvloed door de vele marathonbelevenisverslagen uit de faceboek groep keep on running besluit ik me voor op de planning in te schrijven voor de loting van de marathon van Berlijn. Normaal zou ik me in 2017 pas aan mijn marathon wagen, maar het kriebelt zo hard dat ik zelfs nog overweeg om zelfs in het voorjaar 2016 in te schrijven voor de marathon van Rotterdam. Ik heb namelijk net een 30 km loopje achter de rug en de endorfines beïnvloeden precies toch even mijn denkproces.

Gelukkig neemt het verstand op tijd over en heb ik me niet ingeschreven voor Rotterdam, het zou nooit mogelijk zijn dat op een verantwoorde manier rond te krijgen. De streber in me heeft namelijk beslist dat ik bij het afleggen van deze mythische afstand er ook een mythische tijdsmuur van sub 3u beslecht dient te worden!

Loting voor Berlijn…

View original post 380 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s