Sport op je bord!


sport op je bordVandaag kreeg ik een berichtje van Elisa Vandewiele. Met de vriendelijke en beleefde vraag of ik een beetje reclame wil maken voor hun Evenement.

Maar natuurlijk ! Mijn hart maakte een sprongetje van vreugde, want ik kan het niet ontkennen: ik doe niets liever dan reclame maken voor mensen, hun producten, hun diensten, en hun evenementen. Het zit mij in het bloed. Het brengt de enthousiaste marktkramer in mij naar boven. In mijn vorig leven moet ik een Turkse tapijtenmarchant geweest zijn, dat kan haast niet anders.

Maar goed. Wat voor een evenement dan nog ! De titel alleen al: “Sport op je bord”. Als er verder over nadenkt, verdienen wij dat niet allemààl, als dagelijkse kost: Sport op ons Bord? Ik zou het geloven. Concreet, nu. “Sport op je bord” is het mooie project van Elisa en drie collega-Broodpuddingmasterstudenten Lichamelijke Opvoeding (afstudeerrichting Sportmanagement) aan de UGent.

Neem nu even uw agenda bij de hand ! Elisa en co organiseren op 30 april een kookworkshop over sportvoeding in Gent (Dok Noord 6A).

Voor deze kookworkshop werken de vier dames samen met niemand minder dan de bekende sportvoedingsdiëtiste Stephanie Scheirlynck van “Het Sportkookboek“.

De bedoeling van de workshop is om aan te tonen dat sportvoeding perfect thuis kan. KipburgerMet alledaagse, in iedere supermarkt te vinden producten leer je in de workshop gerechten te maken die niet veel tijd in beslag nemen, en die perfect kunnen dienen als aangepaste maaltijd voor, tijdens of na het sporten.

Voor de prijs (een schamele 45 euro) hoeft u het alvast niet te laten.

Er zijn twee shiften, u kan kiezen tussen de middagshift en de avondshift, en in de prijs zit inbegrepen, hou u nu goed vast: de verwelkoming inclusief drankje & hapje, de kookworkshop bestaande uit 3 gerechten, en nadien, biekebiek, gezamenlijk tafelen mét drank, koffie en thee.

Nu, denk even rustig terug aan uw laatste verkeersboete, Havermouttoen u meer dan 85 km/u reed in de bebouwde kom.

Inderdaad.U hebt 45 euro al meermaals slechter besteed in het verleden, dan aan deze boeiende workshop. Dat is de harde, maar enige conclusie die u hieruit kan trekken.

Goed. 30 april. In Gent.

Genoteerd, iedereen ?

Ha, en de opbrengst ?  Die gaat naar Het Kinderkankerfonds.

Inschrijven kan via www.sportopjebord.be.
En alle nieuwtjes op Twitterhttps://twitter.com/sportopjebord,

Tot dan !

=====

Programma

Een gedachte over “Sport op je bord!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s