#de1000km – met de glimlach afzien

Geplaatst door

Over de 1000km event kunnen we in het lang en in het breed vertellen. Maar zelfs in 1000 woorden laat het zich niet samenvatten.  Bij deze, dus. Een greep uit de beelden, de ervaringen, de sfeermomenten, de emoties, de avonturen, de verhalen, het eindresultaat, dit alles in tweets, in instragrammen, in filmpjes, etc. :

https://storify.com/peterdegroof/1000-km-trappen-tegen-kanker-s

Wat een topeditie … Een dikke proficiat en diep respect voor de 700 teams, de duizenden fietsers, de duizenden actievoerders, de honderden vrijwilligers, de trouwe supporters, de sponsors en de partners, de stad Mechelen, de middagsteden, de politie & de brandweer, de wegkapiteins, de seingevers, … kortom : iedereen die dit heeft gemaakt tot de topeditie die het was !

De strijd kan nu verder opgevoerd worden !

1000km

====

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s