#de1000km – met de glimlach afzien


Over de 1000km event kunnen we in het lang en in het breed vertellen. Maar zelfs in 1000 woorden laat het zich niet samenvatten.  Bij deze, dus. Een greep uit de beelden, de ervaringen, de sfeermomenten, de emoties, de avonturen, de verhalen, het eindresultaat, dit alles in tweets, in instragrammen, in filmpjes, etc. :

https://storify.com/peterdegroof/1000-km-trappen-tegen-kanker-s

Wat een topeditie … Een dikke proficiat en diep respect voor de 700 teams, de duizenden fietsers, de duizenden actievoerders, de honderden vrijwilligers, de trouwe supporters, de sponsors en de partners, de stad Mechelen, de middagsteden, de politie & de brandweer, de wegkapiteins, de seingevers, … kortom : iedereen die dit heeft gemaakt tot de topeditie die het was !

De strijd kan nu verder opgevoerd worden !

1000km

====

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s