Go, Katrien!


Katrien ValenciaNou, dames en heren, wat zag ik vandaag? Van alles en nog wat.  Te veel om hier uitvoerig te beschrijven, eerlijk gezegd. Maar meer specifiek, ik zag, en ik bewonderde het profiel van Katrien Kinnaert.

Katrien loopt naar de maan, dames en heren. En hoe! Bezoekt u gerust even haar mooie blog, en neem uw tijd. Het is vrijdagavond, dus een beetje onthaasting lijkt me geen overdreven luxe. En als dat vervelende EK momenteel uw enige alternatief is, dan zou de keuze snel moeten gemaakt zijn:

https://katrienkinnaert.wordpress.com/2016/06/17/loop-naar-de-maan/

In Katrien’s blogpost leest u waarom zij deelneemt aan Loop naar de Maan.  Slik.  Kanker is en blijft een afschuwelijke ziekte, die wild en wreed om zich heen schopt.  Maar die we ooit gaan uitroeien. Met wortel en tak.

Nu u aan het rondkijken bent op Katrien’s blog, check ook even Katrien’s profiel en wees (net zoals ik): #impressed. Op de 10 km: 41 minuten. Amai. Begin er maar aan, dames en heren, ik wens u heel veel succes.  En dan, op de marathon: 3 uur en 10 minuutjes! Ola. Daar kan ik alleen maar Twittergewijs bij vermelden: #DiepRespect.

Wat een mooie tijd is me dat. De volgende marathon die Katrien loopt, wordt #Keulen, dat wordt dan nummertje 14:

“Bedoeling is dat ik 2 oktober aan de start sta van mijn 14e Marathon.. in Keulen. Net ingeschreven: ik voor de Marathon (startnummer F4324) en Bart voor Halve Marathon (startnummer 17441)”

We wensen Katrien veel sportief succes en loopplezier, en een fijne voorbereiding!

En, dames en heren met het hart op de juiste plaats, u mag Katrien dus ongeremd en ongegeneerd sponsoren!  Dat onthaasten heeft ondertussen lang genoeg geduurd, rep u dus NU in zeven haasten naar deze pagina:

http://www.loopnaardemaan.be/lopers/Katrien.kinnaert

En geef er een ferme (financiële) lap op!

Doen hé ?

Op z’n Twitters: #VoorReinhilde.

Sportieve groeten,

Peter

================================================

BLOG – https://katrienkinnaert.wordpress.com/2016/06/17/loop-naar-de-maan/

Zoals jullie weten, “Lopen is mijn passie”. Toen Kom op tegen Kanker dit jaar met een actie kwam om de gelopen kilometers te koppelen aan dit goede doel, besliste ik dan ook deel te nemen (ook al deel ik meestal niet hoeveel kilometers ik loop).

Het is mijn manier om mijn steentje bij te dragen…en Reinhilde (mijn zus die in september 2009 stierf tgv borstkanker) te herdenken. Zij was een van mijn grootste fans en heeft spijtig genoeg mijn mooiste prestaties niet meer kunnen meemaken.

De actie loopt tot 16/10/2016. En dat betekent dat ik nog zo’n 1.000 kilometer zal lopen tot dan. Er staat immers een Marathon gepland.

Wil je me steunen, dan kan je me sponsoren via:

http://www.loopnaardemaan.be/lopers/Katrien.kinnaert.

Alvast bedankt!

Katrien

Advertentie

3 gedachten over “Go, Katrien!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s