Benny Fischer blijft progressie maken


#Benny – Straffe toeren. Straffe Loper. Sterke progressie. Wat een “drive”, zeg. We wensen Benny SUPER veel succes voor Eindhoven !

Team fincioen

Benny Fischer (33) blijft progressie maken. We kozen ervoor om deze zomer te investeren in de piste om de basissnelheid te verbeteren in functie van de langere afstanden. Voor Benny ging een nieuwe wereld open. Hij begon het seizoen met een West-Vlaamse titel op de 5.000m in Nieuwpoort. Hij klokte toen af in 15’42″69. Toe zei Benny: “Het doel was om een sub 16 min te lopen; dat is ruim gelukt. Nu hard blijven verder werken om rond de 15’30” te lopen.”

Van de ene besttijd naar de andere … 

Nadien volgden de 3.000m in Brugge en de 3.000m op de interclub in Ertvelde. In Brugge stond hij er halfweg wedstrijd alleen voor tegen de strakke wind. Hij won in 9’01″15. In Ertvelde waren de omstandigheden beter. Met enkele sterke tegenstanders dook hij voor het eerst onder de 9′. Als 4de klokte hij af na 8’55″03. Eind mei pikte hij…

View original post 406 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s