Brood & Spelen? Niks van!


Een héél fijne blog, van Barbara.

Voelt u ook het enthousiasme ?

Sportieve groeten,

Peter

Springbok Coaching

belgaimage-95211892

Ontegensprekelijk hebben de Olympische Spelen in Rio en de medaille van Gouden Greg en de bronzen medaille van den Beer van Brecht hier alles mee te maken. De afgelopen 24 uur heb ik zoveel schone dingen gelezen over (top)sport en onze helden, over vallen & weer opstaan, over winnen & verliezen, over tegenslagen & euforie.  En  vooral …. over wat dit alles met mensen doet.

Bij deze overmaat aan positieve berichtgeving over mijn held Greg en alles wat er in de verste verte maar mee te maken heeft, toon ik tot dusver geen enkel symptoom dat zou kunnen duiden op een broedende indigestie. Het tegendeel is waar, ik geniet MATELOOS, ik vind het gewoonweg heerlijk. Ik laat me à volenté meedrijven op deze tsunami van positivisme. Een ultragolf waarbij de rode vlag kortgeleden vervangen werden door geel om vandaag te wapperen in puur goud!

In deze olympische context was de mooiste bijdrage van vandaag ongetwijfeld die van Geert Noels in de Morgen. ( http://www.demorgen.be/opinie/sport-een-sterk-maatschappelijk-medicijn-b9988cf5/ ). Bedankt Geert, wat heb ik van…

View original post 391 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s