Nu is geluk heel gewoon


Feed your soulDe titel alleen al, van Rik’s blogpost : “Nu is geluk heel gewoon“.

Warm aanbevolen lectuur.

Wat een sterk, inspirerend verhaal.

Over de kracht van hardlopen.

Eén korte blog zegt soms méér dan duizenden woorden.

#Quote:

Er zijn momenten geweest dat het hardlopen zo bevrijdend werkte dat de tranen over mijn wangen rolden van geluk. Dat waren de trainingen dat ik niet meer wilde stoppen met rennen. Het gevoel dat ik met hardlopen krijg, is onbeschrijfelijk. Dat gevoel wil ik graag doorgeven aan anderen. Iedereen verdient het om gelukkig te zijn.

Inderdaad.

Veel leesplezier, en sportieve groeten,

Peter

Mind Your Head

N U  I S  G E L U K  H E E L  G E W O O N 🤘🏼

Na jaren van uitstel en het constante gevecht met mijzelf ben ik een half jaar geleden gestart met wekelijkse sessies bij de psychiater. Van constant je omgeving voor de gek houden, is tenslotte nog nooit iemand beter van geworden…

Ja, het was zwaar en het kostte best wel wat moeite om de “depressie” van mij af te schudden. Maar het was niet voor niets! Na uren praten, huilen, lachen en sporten heb ik op 14 juli 2016 het ALLERLAATSTE gesprek gehad bij Max Ernst.👏🏽 Het verlossende woord kwam eruit! Eindelijk durf ik het te zeggen “Ik mag er zijn!”.

Nu ga ik sterker en fitter dan ooit door het leven en leef zoals IK dat wil! Teveel mensen in de wereld worden overvallen door deze “ziekte”… Je kiest het niet uit, het overkomt je!…

View original post 327 woorden meer

Een gedachte over “Nu is geluk heel gewoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s