Mooi project van Jens en Frederic: “Ook ‘goesting’ om te werken met vluchtelingen?”


Beste lezers, wat een bijzonder mooi project van Jens en Frederic kwam er nu voorbije geblogd … !

De introductie alleen al:

“Wij zijn Jens en Frederic, we werken voor Partena Ziekenfonds. Meer bepaald voor de afdeling Hulp in Huis. Deze telt ongeveer 1800 huishoudhulpen die dagelijks meer dan 10.000 klanten bedienen via het systeem van dienstencheques. We zijn geen grote denkers. Eerder dromers, noem het gerust naïef. Wij geloven namelijk rotsvast dat iedere mens tal van kwaliteiten heeft, die hij of zij kan ontplooien mits coaching op het juiste moment en in de juiste richting. Niet iedereen valt over de streep te trekken, maar heel wat mensen worden onderweg toch positief verrast door zichzelf, en hierbij willen wij de krachtige motor zijn”

Veel leesplezier,

Peter

Project vluchtelingen en nieuwkomers

foto frederic.jpg

Wij zijn Jens en Frederic, we werken voor Partena Ziekenfonds.  Meer bepaald voor de  afdeling Hulp in Huis. Deze telt ongeveer 1800 huishoudhulpen die dagelijks meer dan 10 000 klanten bedienen via het systeem van dienstencheques. We zijn geen grote denkers.  Eerder dromers, noem het gerust naïef.  Wij geloven namelijk rotsvast dat iedere mens tal van kwaliteiten heeft, die hij of zij kan ontplooien mits coaching op het juiste moment en in de juiste richting.  Niet iedereen valt over de streep te trekken, maar heel wat mensen worden onderweg toch positief  verrast door zichzelf, en hierbij willen wij de krachtige motor zijn.    Onze doelgroep is kleurrijk. Kansengroepen, anderstaligen. Heerlijk multiculti. Ons HR-beleid geen eenheidsworst. Op maat gaan we rekruteren, opleiden, coachen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij zoeken steeds nieuwe medewerkers. Een rugzak vol competenties hoeft niet. Goesting! Dat wel.  Deze dromers op een missie: de tewerkstelling van ‘vluchtelingen’. Ons relaas.

View original post 826 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s