Stefano: “Road to Boston 2018”


Beste lezers,

Graag stel ik aan u voor : Stefano, een nieuwe running / blogger !

Veel succes (en plezier) voor Stefano met de blog, en veel succes (en plezier) op de weg naar Boston … !

Ik hoop dat die dekselse Sub 3-grens er mag sneuvelen … ! 🙂

Met sportieve groeten,

Peter

#MetalRunning

Bostonmarathonlogo

Elk verhaal begint ergens… dat van mijn begint op de marathon van Berlijn in 2017. Waarom net daar?

Wel, ontgoocheling zit soms in kleine details. De voorbereiding naar een marathon is plannen, herplannen, vallen, opstaan, proberen, testen, rekenen, puzzelen en evalueren. Er zit ongelooflijk veel tijd in dit alles met als ultieme doel om #breaking3 te bekomen. Er dan 68 seconden van verwijderd zitten voelt als een ontgoocheling…ondanks het feit dat ik 30 seconden sneller liep op de marathon als ooit tevoren. Een zoete smaak met een bittere afdronk.

In de nasleep vraagt een mens zich dan ook af waar die drang vandaan komt om een marathon zo snel mogelijk te lopen. Waarom gaan mensen van vlees en bloed alles tot in detail plannen om uiteindelijk op 68 seconden te stranden? Je gedachten gaan dan ook niet euforisch reageren op het uitlopen van een marathon maar eerder je hele voorbereiding…

View original post 283 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s