Op pad met vreemden


Fijne blog, van Hedwig.

runhedwigrun

‘Dag Hedwig, alles goed? Kan ik jou een dezer dagen eens even bellen?’ Een tijdje geleden ontving ik dit berichtje van Peter de Groof. Ik was direct benieuwd waarover hij mij wilde spreken. Ik ken Peter namelijk niet in het echte leven. Ik ben zoals dat tegenwoordig vaker gebeurt met hem in contact gekomen via de digitale snelweg. En dan niet via Relatieplanet, Second Love of een andere dating site maar via Instagram en later Facebook.

Inmiddels maken we samen deel uit van een door hem opgerichte Facebook-groep die RunBloggersRun heet en waar liefhebbers van hardloop blogs kunnen putten uit verhalen van zeer diverse bloggende hardlopers. Peter is -net als ik- zo’n hardloper die er genoegen in schept om te schrijven over alles wat met onze hobby te maken heeft. Ik lees zijn verhalen en volg hem ook via Instagram; zo krijg je toch een aardig beeld van iemand.

View original post 480 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s